Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
09.04.2022, 14:15

Four Seasons Astir Palace: Γιορτάζει το Πάσχα και την Άνοιξη

Four Seasons Astir Palace: Γιορτάζει το Πάσχα και την Άνοιξη

Αν μείνετε στην Αθήνα τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα που έρχονται, θεωρείστε τον εαυτό σας τυχερό. Θα απολαύσετε μια ήσυχη πόλη και θα χαρείτε τις παραλίες και τον ήλιο της. Οι προτάσεις είναι πάρα πολλές και ανάμεσα στις καλύτερες από αυτές είναι αυτές του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens που ανοίγει τη σεζόν ετοιμάζοντας δύο υπέροχα Σαββατοκύριακα για όλη την οικογένεια. Άλλωστε, καθώς οι θερμοκρασίες αρχίζουν να ανεβαίνουν, η Αθηναϊκή Ριβιέρα παραμένει διαχρονικά ένας ιδανικός κοντινός προορισμός.

Ξεκινάμε με το Kids Club του ξενοδοχείου όπου οι μικροί επισκέπτες δηλαδή παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια σειρά από διασκεδαστικές δραστηριότητες, όπως ψήσιμο πασχαλινών μπισκότων, face painting, κυνήγι σοκολατένιων αυγών, ζωγραφική, χειροτεχνίες, βάψιμο και διακόσμηση πασχαλινών αυγών. Παράλληλα, όλη την pre easter περίοδο καθώς και τη Μεγάλη Εβδομάδα στο lobby του Nafsika θα λειτουργεί ένα πασχαλινό pop up κατάστημα για να προμηθευτεί κανείς λαχταριστά σοκολατένια αυγά και αφράτα τσουρέκια που έχουν επιμεληθεί οι pastry chef του ξενοδοχείου.

Το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens ετοιμάζεται πυρετωδώς να γιορτάσει τόσο το Καθολικό όσο και το Ορθόδοξο Πάσχα σε δύο υπέροχα Σαββατοκύριακα τον Απρίλιο. Αυτό σημαίνει ότι το Σάββατο 16 Απριλίου προτείνει ένα πλούσιο ιταλικό δείπνο στο Mercato, την εκλεπτυσμένη τρατορία του Four Seasons AstirPalace Hotel Athens. Ο γεννημένος στη Σικελία επικεφαλής σεφ Sergio Favata δημιούργησε ένα πλούσιο dinner menu για το Σάββατο του Καθολικού Πάσχα, του οποίου το αποκορύφωμα θα είναι το αρνί ιταλικού στυλ και μια πληθώρα ανοιξιάτικων λαχανικών και τοπικών εδεσμάτων.

Την Κυριακή του Ορθόδοξου Πάσχα στις 24 Απριλίου το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens προτείνει ένα αυθεντικό ελληνικό γεύμα στην Ταβέρνα 37, δίπλα στη θάλασσα. Ο σεφ Θοδωρής Καρίνος δημιούργησε ένα πλούσιο εορταστικό μενού που περιλαμβάνει εκλεκτά παραδοσιακά εδέσματα όπως τζατζίκι, ντολμαδάκια και μελιτζανοσαλάτα. Δεν λείπουν, φυσικά, τα κλασικά πασχαλινά αγαπημένα, όπως το τρυφερό αρνάκι στη σούβλα, το κοκορέτσι και οι τραγανές πατάτες φούρνου με γραβιέρα. Σε αυτό το ξεχωριστό family style μενού της Ταβέρνας 37 φιγουράρουν επίσης το κριθαρότο με αστακό και φρέσκα μυρωδικά, καθώς και το χοιρινό κοντοσούβλι με ψητά λαχανικά. Ο σεφ και η ομάδα του προτείνουν να ολοκληρώσετε γλυκά το πλούσιο πασχαλινό γεύμα σας με τον σπιτικό μπακλαβά με φιστίκι και το δελεαστικό εκμέκ κανταΐφι με καρύδι και κανέλα. (

Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να καθίσετε αναπαυτικά, να τσουγκρίστε κόκκινα αυγά για το καλό, να διασκεδάσετε με live ελληνική μουσική και να γιορτάσετε την Άνοιξη σε όλο της το μεγαλείο.

Γιώτα Παναγιώτου
So Posh